BARNEVELD
Wattstraat 4
3771 AG

Van de Kamp Installatiebedrijven B.V.

Installatiebedrijf Van de Kamp: voor de praktische kant van duurzaamheid

zonnepanelen_van_de_kamp
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is razend populair. Maar hoe maakt u dat praktisch? Installatiebedrijf Van de Kamp helpt u om uw duurzaamheidambities te verwezenlijken.

Installatie van zonnepanelen op uw woning of bedrijfspand

Zonnepanelen moeten veilig en deskundig geïnstalleerd worden. Van de Kamp neemt u dat graag uit handen. Onze installateurs weten hoe ze zonnepanelen veilig moeten bevestigen, hoe ze lekkages voorkomen en hoe ze gelijkstroom voor u omzetten in wisselstroom. Meer weten over zonnepanelen? Neem contact op door te bellen met 0342-405060.

Installatie van een warmtepomp of warmtekrachtinstallatie

Een warmtekrachtinstallatie is een installatie die niet alleen elektriciteit opwekt, maar de daarbij geproduceerde warmte ook nog eens nuttig gebruikt. Een warmtepomp gebruikt energie uit de bodem, lucht of water. Die wordt omgezet in warmte of juist koelte. Installatiebedrijf Van de Kamp heeft de technische kennis in huis om deze complexe duurzame installaties voor u te installeren. Neem voor meer informatie over de installatie van een warmtepomp of warmtekrachtinstallatie contact op door te bellen met 0342-405060.

Home   |   Contact   |   Werken bij   |   Disclaimer   |  
webdesign & ontwikkeling Webblauw.nl | © 2019 Van de Kamp B.V.