BARNEVELD
Wattstraat 4
3771 AG

Van de Kamp Installatiebedrijven B.V.

Aanleggen, onderhouden en repareren van uw waterleiding

gas_installatie_van_de_kamp
Genieten van uw badkamer, keuken of toilet? Het begint met vakkundig aangelegd en goed onderhouden leidingwerk. Bij installatiebedrijf Van de Kamp kunt u daarop rekenen. Als watertechnisch installateur verzorgen we het ontwerp en de aanleg van waterleidingen, drinkwaterinstallaties en sanitair. Daarnaast onderhouden onze loodgieters bestaande installaties en verzorgen ze razendsnelle reparaties in de wijde regio.

Aanleggen en uitbreiden van een gasleiding of gasinstallatie

Het aanleggen of uitbreiden van gastechnische installaties is specialistisch werk. Uw veiligheid hangt er namelijk vanaf. Die veiligheid is in vertrouwde handen bij installatiebedrijf Van de Kamp. We zijn een erkend gastechnisch installateur. Dat betekent dat we de kennis, expertise én middelen in huis hebben om zowel kleine als grote en complexe installaties te berekenen, ontwerpen en aan te leggen. Of u die nu nodig heeft voor een centrale verwarming, lokale verwarming, heteluchtverwarming, warmwatervoorziening of keukenaansluiting.

Neem contact op met ons installatiebedrijf in Barneveld

Installatiebedrijf Van de Kamp is werkzaam voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers in Midden-Nederland. Onze installateurs staan u graag te woord via 0342-405060.

Home   |   Contact   |   Werken bij   |   Disclaimer   |  
webdesign & ontwikkeling Webblauw.nl | © 2019 Van de Kamp B.V.