BARNEVELD
Wattstraat 4
3771 AG

Disclaimer

Copyright:
Alle rechten zijn voorbehouden aan van de Kamp B.V. Niets van het fotomateriaal, teksten,logo's of eventueel ander materiaal van de website van van de Kamp B.V. mag worden verveelvoudigd, opgeslagen of weergegeven op andere websites, boeken, magazines of geautomatiseerd gegevensbestand zonder voorafgaande schriftelijke (e-mail)toestemming van de webmaster van van de Kamp B.V..
Teksten:
Alle teksten op deze website van van de Kamp B.V. vallen onder het copyright en zijn, tenzij anders vermeld, eigendom van van de Kamp B.V. De teksten die mogelijkerwijze zijn overgenomen van andere websites of boeken, is indien mogelijk onder vermelding van de bron.
Wanneer er tekst gedeeltelijk of volledig wordt overgenomen op een andere website, moet er een link worden gemaakt naar de website van van de Kamp B.V. Indien u een van onze teksten wenst over te nemen, neem dan contact met ons op.
Foto's, logo's en afbeeldingen:
Voor alle foto's en andere afbeeldingen en / of logo's op de website van van de Kamp B.V. geldt een copyright en mogen niet zonder toestemming worden overgenomen. Wanneer u gebruik wenst te maken van een foto, logo of afbeelding, neem dan contact met ons op.
Logo:
Het logo evenals het woord van de Kamp B.V., zijn eigendom van van de Kamp B.V. en mogen op geen enkele manier buiten ons weten om worden gebruikt of in combinatie worden gebracht met iets anders dan de website van van de Kamp B.V.
Juistheid van de gegevens:
Wij hebben alle mogelijke inspanningen geleverd om de correctheid van de informatie op deze website te verzekeren. Toch kunnen wij geen enkele garantie bieden dat alle gegevens correct zijn. van de Kamp B.V. kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele schade, in welke vorm dan ook, die kan voortkomen uit de teksten van de website van de Kamp B.V.
Bezoekers gegevens:
van de Kamp B.V. verzamelt geen informatie over bezoekers, behalve de gegevens die vrijwillig door de gebruikers zelf ter beschikking zijn gesteld. Hieronder valt onder andere het e-mail adres van de gebruiker. E-mailadressen van bezoekers worden niet verkocht, geruild of doorgesluisd naar andere websites of instanties.
Wanneer u nog vragen heeft over ons copyright of onze privacyregels, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Home   |   Contact   |   Werken bij   |   Disclaimer   |  
webdesign & ontwikkeling Webblauw.nl | © 2019 Van de Kamp B.V.