BARNEVELD
Wattstraat 4
3771 AG

Van de Kamp Installatiebedrijven B.V.

Deskundig advies over een cv-ketel, combiketel, hr-ketel of vr-ketel

installatie_cv_van_de_kamp
Is uw centrale verwarming aan vervanging toe? Van de Kamp adviseert u graag bij het uitzoeken van een nieuwe cv-ketel, combiketel, hr-ketel of vr-ketel. Bovendien weten we alles van intelligente beheersystemen, radiatoren, vloerverwarming, wandverwarming, luchtgordijnen en convectoren. Zo helpen we u om uw woning, bedrijfspand of kantoor efficiënt, duurzaam en comfortabel te verwarmen.

Professionele levering, aanleg en installatie van centrale verwarming

installatie_van_de_kamp
Heeft u een keus gemaakt? Dan verzorgt installatiebedrijf Van de Kamp de levering, plaatsing en installatie van uw ketel. Dat gebeurt door ervaren en goed opgeleide installateurs. U bent daardoor verzekerd van optimaal werkende centrale verwarming.

Deskundig onderhoud van uw centrale verwarming

cv_installatie_van_de_kamp
Jaarlijks onderhoud verlengt de levensduur van uw cv installatie. Het zorgt er bovendien voor dat het rendement van centrale verwarming optimaal blijft. Installatiebedrijf Van de Kamp biedt daarom de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. We komen dan één keer per jaar langs om uw cv-ketel na te lopen, schoon te maken en in te regelen. Neem contact op voor informatie over een onderhoudscontract.

Snelle hulp bij een storing van uw centrale verwarming

De waterdruk is te laag. Uw ketel heeft een storing. De thermostaat werkt niet meer. Vervelend, weten we bij installatiebedrijf Van de Kamp. Daarom hebben we diverse storingsmonteurs op de weg zitten in de regio Barneveld, Amersfoort, Utrecht, Ede, Veenendaal, Apeldoorn, Arnhem, Nijkerk, Putten en Harderwijk. Zo kunnen we altijd binnen 24 uur een storing aan uw centrale verwarming verhelpen. Bel bij een storing direct met 0342-405060.

 

Home   |   Contact   |   Werken bij   |   Disclaimer   |  
webdesign & ontwikkeling Webblauw.nl | © 2019 Van de Kamp B.V.