BARNEVELD
Wattstraat 4
3771 AG

Van de Kamp Installatiebedrijven B.V.

Airconditioning en luchtbehandelinginstallaties voor uw kantoor, bedrijfsruimte

Luchtbehandelinginstallatie en airconditioning zijn niet meer weg te denken uit zakelijke omgevingen. Ze zorgen voor een gezond werkklimaat en het beschermen uw apparatuur tegen oververhitting. Installatiebedrijf Van de Kamp voorziet daarom al jarenlang kantoren, fabriekshallen, kantines, laboratoria, computerruimtes, vergaderzalen en andere zakelijke ruimtes van professionele airconditioning en luchtbehandelinginstallaties.luchtbehandeling_kantoor_van_de_kamp

 

Airconditioning met de juiste koelcapaciteit voor elke ruimte

Om optimaal voordeel te halen uit uw airconditioner, maakt installatiebedrijf Van de Kamp per ruimte een nauwkeurige koellastberekening. Zo weten we precies welke koelcapaciteit een airco moet hebben. Vervolgens brengen onze installateurs op deskundige wijze uw airconditioning aan. Onze STEK-erkenning en het gebruik van A-merken als Panasonic en Western staan garant voor absolute topkwaliteit.

luchtbehandeling_van_de_kamp

Onderhoud van airconditioning of luchtbehandelinginstallatie

Structureel preventief onderhoud verlengt de levensduur van uw airconditioning of luchtbehandelinginstallatie. Onze monteurs verzorgen graag het onderhoud, de schoonmaak en reparatie van uw airconditioning. Ook als uw airco niet door installatiebedrijf Van de Kamp is aangelegd. Neem contact op via 0342-405060 voor meer informatie over een onderhoudscontract voor uw airconditioning installaties.

koeling_van_de_kamp

Home   |   Contact   |   Werken bij   |   Disclaimer   |  
webdesign & ontwikkeling Webblauw.nl | © 2019 Van de Kamp B.V.